Cel mai dur mesaj al fostei soții a actorului Adrian Pintea. „Anumite doamne și domnișoare mă descalifică în plan personal”

0

Lavinia Tatomir a scris, pe contul său de socializare, un mesaj prin care își exprimă dezamăgirea. Fosta parteneră de viață a actorului Adrian Pintea a vorbit despre cei care care comentează pe seama sa.

„Am uneori o intenție foarte clară de a „da pe față” anumite întâmplări ale vieții mele care mă dezamăgesc, dar mă opresc mereu la timp… Aflu cu AMĂRĂCIUNE, de la o ființă dragă mie, că anumite doamne și domnișoare din anturajul nostru profesional mă descalifică în plan PERSONAL (amestecând evident viața privată cu meseria! ), bârfindu-mă grosolan sau glumind (cică!), descriindu-mă ca fiind o femeie „nu știu cum”… și iar mă opresc la timp, din decență și eleganță a spiritului. Ce josnic! Câte dintre acestea mă cunosc personal sau au purtat o conversație reală cu mine? Oare câte dintre ele au trecut prin cutremure sufletești cu totul speciale?

Cine sunt aceste doamne și domnișoare erijate în „directori de conștiință”? Ce sens ar mai avea să o spun? Dragele mele, sunt o construcție feminină complicată (așa cum multe dintre voi sunteți), delicată psihic, intelectual și spiritual, dar mă aflu într-o relație umană și onestă cu cei din jurul meu.

Sunt doar o femeie (medic, prietenă și soție) care și-a păstrat intact harul de a comunica…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.