Ceasul de mână, un accesoriu care nu trebuie să lipsească niciunei femei

0

Chiar dacă Paștele va trece altfel în 2020, din cauza pandemiei Covid-19, Iepurașul nu trebuie să treacă neobservat. Fie că vrei să faci un cadou unei femei speciale, fie că ești femeie și vrei să te înnoiesti, cum cere tradiția, îți propunem o colecție de ceasuri damă pentru toate gusturile și toate buzunarele.

Pe ceasuri-shop.ro găsești ceasuri pentru toate personalitățile, în modele și culori variate, din materiale pentru toate gusturile și cu un excelent raport calitate-preț. Mărcile cele mai căutate sunt Skmei, Sanda, Smael, Megir, Naviforce, Curren, Lige, Twinkler și Ixiu.

Vestea cea mai bună este că poți cumpăra ceasul dorit online, în această perioadă în care distanțarea socială a devenit regulă și în care se iese din casă doar pentru nevoi de bază cum ar fi cele alimentare, medicale sau pentru a merge la serviciu. Prin urmare, nu ai nicio scuză să nu îți faci un cadou deosebit sau să nu pregătești o surpriză plăcută pentru o femeie dragă, în pragul sărbătorilor pascale.

Cum alegi un ceas de mână de efect

Ceasul de mână nu este doar un instrument de măsurare a timpului, ci un accesoriu statement. Acesta trebuie să se „asorteze” cu persoană care îl poartă, la fel că ținuta, machiajul sau bijuteriile.

Primul pas pentru alegerea unui ceas de mână este să te hotărăști la stilul dorit. Poți alege dintr-o gamă variată de ceasuri de damă clasice, ceasuri elegante, casual, business, un smartwatch sau o brățară fitness. Ceasul, la fel ca o bijuterie, trebuie să vină în completarea personalității celei care îl poartă.

Al doilea pas este să stabilești bugetul alocat, pentru a putea filtra căutarea după preț.

Ar mai fi și o serie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.