Cea mai sexy polițistă din Germania se întoarce la muncă

0

După ce în luna decembrie a primit un ultimatum din partea șefilor săi, nemulțumiți de imaginile în bikini pe care le posta pe rețelele de socializare, polițista a decis să se întoarcă la muncă.

Ea a postat în prima zi a Anului Nou o fotografie în care apare îmbrăcată în uniforma de poliție și anunță că abia așteaptă să se întoarcă la muncă.

„Mă duc să lucrez, mă întorc pe stradă, îmi pun uniforma. Aștept cu nerăbdare luna ianuarie, chiar dacă știu că va fi o lună foarte dificilă, nu trebuie să renunț la nimic. Încă voi fi pe Instagram, pe social media, desigur nu la fel de mult ca în ultimele șase luni, dar voi fi la fel de prezentă ca și înainte de 1 iulie”, a declarat polițista într-un clip postat pe YouTube

Adrienne a fost convocată de șeful Poliției, Horst Kretzschmar, care i-a cerut să mai reducă numărul postărilor de pe Instagram dacă vrea să continue să lucreze în poliție. a spus că va trebui să reducă postarea pe Instagram dacă va continua să lucreze pentru poliție.

Potrivit presei germane, ea are un salariu de 2.700 de euro pe lună, ca polițist în Dresda.

Citește și: Nu le rata când apar la cinema! Care sunt cele mai așteptate filme din 2019. Revin pe marele ecran regizori precum Quentin Tarantino, Martin Scorsese, James Cameron sau…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.