Cea mai recentă fotografie cu actrița de telenovele Adela Noriega. A dispărut de ani de zle din lumina reflectoarelor

0

Adela Noriega, supranumită Regina Telenovelelor, făcea furori în anii 90 cu rolurile sale din telenovele ca Guadalupe, Maria Isabel, El privilegio de amar (Dreptul de a iubi), Fuego en la sangre (Focul iubirii), însă ne-a intrat pe deplin în suflet cu rolul lui Matilde din Amor Real, una dintre cele mai îndrăgite telenovele de epocă, unde l-a avut ca partener pe Fernando Colunga, un sex-simbol al telenovelelor.

După o carieră strălucitoare, în anul 2008, Adela Noriega, astăzi în vârstă de 49 de ani, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Nu a mai filmat nicio telenovelă și și-a închis conturile de pe rețelele de socializare. Despre vedetă s-a spus, în ultima vreme, că ar suferi de cancer.

După ani de zile în care vedeta nu a mai apărut în lumina reflectoarelor, pe Twitter a fost difuzată o imagine cu actrița așa cum arată ea acum. Se pare că imaginea a fost surprinsă pe străzile din Ciudad de Mexico.

În fotografia respectivă, Adela Noeriga arată foarte bine. Vedeta apare alături de un tânăr, are într-o mână câteva pungi de cumpărături, iar în cealaltă o țigară.

Cu toate acestea, unii internauții au afirmat că imaginea respectivă nu este din prezent, ci ar fi fost făcută în urmă cu câțiva ani în Los Angeles.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.