Cea mai frumoasă imagine cu fiica Loredanei Groza. Alături de bunicul ei, în primul lor film

0

 

Imaginea datează din urmă cu ani, când fiica vedetei, Elena, era doar o copilă. Elena a fost surprinsă alături de bunicul ei, Vasile Groza, în primul film în care aceștia au apărut împreună, după cum a menționat Loredana Groza în dreptul fotografiei postate pe contul său de socializare.

„Puiul meu, Elena, cu tatăl meu, cu ceva timp în urmă, în timp ce filmau pentru filmul istoric „Warrior Queen”?. Ha haa… prima lor apariție într-un film:) Timpul trece prea repede…❤❤❤~Loredana #sweetmemories #mylove #warriorqueen Vasile Groza”, a precizat artista.

Loredana Groza, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai de succes și mai apreciate vedete din indutria muzicală din România. De-a lungul carierei a scos numeroase hituri care au ajuns la inimile publicului. În plan personal, Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Elena.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.