Ce trebuie să știi despre oja semipermanentă și gelul pentru unghii. De ce nu rezistă timp îndelungat?

0

Îți place să ai mereu unghiile făcute? Ești înnebunită după oja semipermanentă? Află acum ce trebuie să știi despre oja semipermanentă și rezistența acesteia pe unghii.

Primul motiv pentru care oja semipermanentă nu rezistă pe unghii poate fi chiar modalitatea prin care oja anterior aplicată a fost îndepărtată. Unghia poate avea de suferit, fiind foarte ușor agresată de către produsele prea dure (acetona sau pilirea intensă). Acest lucru poate duce de-a lungul timpului, la subțierea unghiei, care, dacă este frecvent zgâriată, nu va mai putea susține oja semipermanentă pentru prea mult timp.

Există două tipuri de pile:

-Pentru oja semipermanentă și oja simplă se folosește o pilă cu duritate de peste 180

-Pentru oja cu gel sau acryl se utilizează pila cu duritate între 80 și 180

Pentru a îndepărta oja semipermanentă se va folosi mereu o pilă corespunzătoare, special creată pentru acest tip de ojă.

O altă întrebare care macină lumea frumuseții în materie de unghii este: De ce sare gelul de pe unghii? Și ce este mai exact gelul UV și gelul lac?

Gelul UV este esențial pentru a modela oja unghiei. Este un simplu exercițiu de modelare a unghiei care se realizează cu ajutorul unui șablon ori tips, și trebuie realizat doar de către mâinile unui specialist.

Gelul lac în schimb, corespunde aplicării pe unghia naturală, fără să fie nevoie de prelungire, asemeni lacului normal de unghii. Ce diferă însă între cele două este faptul că gelul lac trebuie să se întărească în lampa UV sau LED.

De ce nu rezistă gelul lac? Una dintre principalele cauze este pentru că unghia nu a fost bine pregătită înainte, cu un primer potrivit.

Ce este primer-ul pentru unghii?

Primer-ul reprezintă pasul cel mai important din etapa de realizare a unei manichiuri cu gel. Adică, primer-ul pregătește unghia pentru realizarea corespunzătoare a manichiurii….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.