Ce trebuie să știi despre masajul facial?

0

Știi că masajul facial este recomandat pentru îngrijirea pielii tenului, însă ce reprezintă mai exact și ce accesorii sunt folosite în ultima perioadă?

-Ce este masajul facial și care sunt beneficiile lui?
Masajul facial nu este nimic complicat, ci, așa cum probabil ți-ai imaginat, este vorba despre câteva mișcări care ajută la o mai bună circulația a sângelui, acest lucru având numeroase beneficii, de la îndepărtarea tensiunii la prevenirea ridurilor.

Specialiștii sunt de părere că ar trebui să îți faci masaj facial de 2-3 ori pe săptămână și ar trebui să aplici mai întâi un ulei facial pentru mișcări mai ușoare.

-Cum să îți faci singură masaj
Pentru a-ți face singură un masaj facial trebuie să folosești degetul mare și arătătorul pentru a apuca ușor sprâncenele din colțul interior spre cel exterior. Repetă această mișcare de cinci ori.

Apoi, folosind arătătorul și degetul mijlociu fă mișcări circulare la tâmple pentru a reduce tensiunea existentă. Folosindu-te de aceleași degete, întinde pielea ochilor în jos, spre centrul feței și apoi din nou în sus, spre sprâncene, pentru a crea o mișcare circulară. Repetă și această procedură de cinci ori.

La final, folosindu-te de toate degetele masează de la tâmple în jos, pe lateralul feței, ajungând până la gât, pentru a îndepărta lichidele acumulate.

-Ce mișcări sunt recomandate
Dacă ești presată de timp sau pur și simplu nu ai mereu dispoziția necesară pentru o întreagă oră de masaj, poți încerca aceste mișcări create special pentru fiecare zonă a feței.

– Pentru ochii umflați: Utilizând degetul inelar de la fiecare mână apasă ușor din conțul intern până la sprânceană și repetă aceeași mișcare și pe zona cearcănelor. Atenție, trebuie aplicată foarte puțină presiune.

– Pentru zona frunții: Folosind degetul arătător și cel mijlociu apasă ferm pe zona dintre sprâncene și apoi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.