Ce ținute au purtat vedetele la petrecerea Harper’s Bazaar

0

Garden party-ul Harper´s Bazaar a reunit numeroase vedete, care ca și în viață, au înțeles ce au vrut din această temă, unele oprindu-se la cuvântul ¨party¨ și încercând din răsputeri să fie mireasa petrecerii, căci doar ce a reînceput sezonul de nunți. Si-au scos, ca atare, toate armele, bagajele, paietele și sclipiciurile, căci mai puțin înseamnă mai mult, dar nu de data asta. Din fericire, toropeala stilistică a fost cu succes risipită de alte vedete care au adus mult necesarul aer proaspăt prin ținute adecvate, moderne, simple și unele deosebit de frumoase, ca o lumină la capătul acestei primăveri noroase.


Pe aceeasi tema

Colaborarea anului: Giambattista Valli x H&M! Când se lansează prima colecție

Ioana Urețu

In această ținută Ioana este întruparea a ceea ce am putea numi ¨Visul unei nopți de vară¨. Rochia, dintr-un material care arată frumos și face ne să ne simțim și noi comfortabil doar privind, sandalele simple și frumoase, lipsa de aplaudat a accesoriilor care ar fi încărcat totul deloc necesar sunt un exemplu de așa da cu majuscule. Perfecțiunea este punctată final de rujul roșu și coafura romantică, relaxată, dar care denotă atenție și îngrijire. Nu ne săturăm să reamintim că un păr, un machiaj și o manichiură frumoasă pot salva cu grație un outfit aproape dezastruos.

Speak și Cristina

E 2019 și în niciun caz nu mai căutăm să vedem un cuplu asortat de la poșetă, la cravată, însă Speak și iubita lui par a se fi întâlnit dimineața înspre casa, venind fiecare de la doua petreceri diferite și au decis să mai bifeze una. El însuși pare să fi fost la doua petreceri diferite, căci în partea de sus este îmbrăcat de cocktail, iar în jos de club. Pantalonii sunt moderni și îl avantajează, ceea ce un putem spune despre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.