Ce spune soțul Biancăi Rus despre obsesia acesteia pentru Dorian Popa. „Femeia asta nu are rușine”

0

Bianca Rus a fost dată de gol de socra ei, care a afirmat că acesta ar fi fost îndrăgostită de muzicianul Dorian Popa. Fostul partener de viață al brunetei, Antonio, a comentat și el pe seama acestui subiect într-un interviu pentru Antena Stars.

Bianca Rus, alături de fostul ei soț, Antonio

„Femeia asta nu are ruşine!!! Vara trecută i-a spus mamei mele că e îndrăgostită de Dorian Popa, îţi dai seama? Cât tupeu să ai să îi spui mamei mele, chiar şi în glumă, că îţi place de Dorian Popa sau că eşti îndrăgostită de el? Daaa. Ştie si prietena ei, Ioana Popescu.

A făcut o obsesie pentru Dorian Popa. Pe mine m-a bufnit râsul. Şi prin casă, muzica, mă zăpăcise cu Dorian Popa. Bianca, posibil, să fi făcut o obsesie pentru el. În fine, să fie fericită, să încerce”, a afirmat Antonio.

Dorian Popa

Dorian Popa

În luna mai, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio.  În luna octombrie, vedeta a făcut nunta la Satu-Mare. La o lună de la  nuntă, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresată de partenerul de viață după ce s-au întors din luna de miere din Dubai, lucru pe care bărbatul însă l-a infirmat. De curând, Bianca Rus ar fi fost din nou agresată de Antonio, la magazinul pe care bruneta îl dețiea în zona Iancului din Capitală. Antonio ar fi mers la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.