Ce spune Nea Rață după ce nu mai apare la TV. „Roata se întoarce, Dumnezeu judecă”

0

 

Nea Rață nu mai apare la TV după ce a fost prezent mai multe sezoane la emisiunea Ferma Vedetelor, de la Pro TV. Acesta a făcut declarații despre absența sa de la TV, dar și despre noul show Ferma, de la același post de televiziune.

„Am fost la Mormântul Sfânt să mă rog. O viaţă are omul, am fost în vacanță să mă bucur şi eu de viaţă. M-am uitat la noul format al emisiunii Ferma, de la Pro TV, însă nu aş vrea să comentez. Acum nu mai e vorba de o fermă şi nu mă bag în polemici.

Dacă au vrut să schimbe formatul, eu ce să fac? Nu mă reprezintă, nu sunt om de show şi de televiziune. Dar roata se întoarce, Dumnezeu judecă, nu eu, poate voi reveni cu ceva nou. Deocamdată mă ocup cu afacerile, cu ferma mea, cu agricultura”, a declarat Nea Rață pentru click.ro.

Citește și: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.