Ce spune Ileana Șipoteanu după ce Anca Țurcașiu i-a cântat o melodie la petrecerea de Revelion de la un restaurant. Artista s-a chinuit să citească textul

0

Anca Țurcașiu a cântat o melodie din repertoriul artistei Ileana Șipoteanu la o petrecere de Revelion. Însă vedeta a avut mari probleme să citească textul cântecului.

La o petrecere de Revelion care a avut loc la un restaurant, Anca Țurcașiu a fost cea care a întreținut atmsfera. Vedeta a interpretat melodii atât din repertoriul românesc, cât și din cel internațional. Una dintre melodiile din repertoriul românesc aleasă de Anca Țurcașiu a fost „Ce mult te-am iubit”. Cântecul face parte din repertoriul îndrăgitei soliste Ileana Șipoteanu.

Din cauza semiîntunericului din restaurant, Anca Țurcașiu a avut probleme cu versurile, pe care le-a citit cu greu de pe o foaie de hârtie, după cum se poate vedea dintr-o înregistrare postată pe o rețea de socializare.

„O felicit pe Anca Țurcașiu pentru că a introdus în lista ei de melodii pentru Revelion și ,”Ce mult te-am iubit”. Sufăr puțin pentru text și pentru că nu a spus cine cîntă piesa în original. Dar ce, ne luăm din asta ? La mulți ani și mulțumesc ! ?”, a comentat Ileana Șipoteanu despre prestația Ancăi Țurcașiu.

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.