Ce spune Andi despre noaptea petrecută cu Hannelore. „Un gentleman nu se laudă niciodată”

0

 

Hannelore, fostă concurentă la show-ul Insula Iubirii, a divorțat de Bogdan. După separare, Hannelore s-a revăzut cu ispita Andi de la Insula Iubirii la un târg de nunți din Timișoara. Despre cei doi s-a spus că și-ar fi reînnodat relația și chiar că ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună. Despre întâlnirea lor de la Timișoara a dat detalii Andi într-un interviu.

„Am fost la Timişoara doar pentru un business. O să spun lucrurilor pe nume. Eram într-un club în noaptea aceea şi atât am de spus despre noaptea aceea. Un gentleman nu se laudă niciodată cu cuceririle făcute. În timpul emisiunii şi după emisiune nu am vorbit, doar acolo ne-am văzut.

Sper ca ea să simtă pentru mine o admiraţie pentru că am fost singurul din ţara aceasta care nu a dat în ea şi am înţeles-o. Ştiam că acesta va fi deznodământul (n.r divorţul) pentru că o femeie nu poate să mintă la nesfârşit”, a declarat Andi la o emisiune de televiziune.

De curând, Andi a spus foarte clar că nu vrea să reînnoade relația cu Hannelore.

„Îi pot oferi prietenia mea, i-am spus şi după târg. Eu nu aş mai acorda a doua şansă. Atunci trebuia profitat, acum din păcate este prea târziu. Nu ştiu dacă aş putea să o privesc pe Hannelore ca pe o viitoare iubită”, a afirmat el.

Citește și: 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.