Ce spun alunitele de pe fata ta, despre caracterul tau

0

Fiecare aluniţă are o semnificaţie aparte şi spune ceva despre viitorul tău. Urmăreşte aluniţele în imaginea alăturată şi vezi ce-ţi pregăteşte viitorul.

1 – Persoana va prezenta mult interes pentru persoanele de sex opus. La femei simbolizeaza capriciul si mandria. La barbati inseamna ca o sa aibe relatii tensionate cu femeile, mai ales daca este de culoare inchisa. Daca este abia vizibila, inseamna ca va fi foarte iubit de femei.

2 – Arata o persoana care nu este capabila sa ia decizii intelepte(atat la barbati, cat si la femei). La barbati, daca este deschisa la culoare aduce si iubire, iar daca este rosie simbolizeaza un temperament urat
3 – La femei arata o atitudine aroganta, iar cele de culoare inchisa simbolizeaza o predispozitie la depresii. La barbati aduce fericire. Daca este rosie, barbatul este inzestrat cu o sanatate de fier, dar cu cat este mai inchisa la culoare, cu atat barbatul va fi predispus si el la depresie. Daca este deschisa la culoare, barbatul este inteligent si ia decizii bune.

4 – Este semnul unei femei foarte onesta si care cauta aceasta calitate in relatiile cu ceilalti. La barbati indica sensibilitatea.

5 – La femei indica o personalitate slaba, iar la barbati sanatate subreda(cand este inchisa la culoare).

6 – Atat pe femei, cai si pe barbati ii asteapta evenimente nefericite in familie.

7 – Pentru femei inseamna o atitudine degajata si fara de griji, la barbati capacitatea de a comunica foarte usor.

8 – La femei aduce noroc la bani, mai ales din mosteniri. La barbati este un semn de noroc financiar, dar si ca barbatul are tendinte spre a-si controla iubita/sotia.

9 – Aceasta alunita aduce mult noroc. La femei inseamna bogatie, o casnicie reusita si succes in toate aspectele vietii. La barbati, viata lunga si afaceri reusite.

10 – La femei inseamna ca vor avea noroc de parinti si soti instariti, iar la barbati, o viata traita la maximum si…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.