Ce se poartă peste ținuta de seară în 2019

0

Una dintre cele mai dese întrebări pe care o aud de la prietenele mele în materie de stil este: Ce se poartă peste ținuta de seară?. Aș vrea să vă rog și pe voi, ca și pe ele, să ieșiți din zona de confort și ideea preconcepută că o rochie lungă glamour se potrivește doar cu un palton clasic negru sau bej.

Evident, depinde de ocazie, dar chiar și pentru cele mai stricte evenimente există un întreg arsenal de variante pentru ca look-ul tău să fie extrem de stylish încă de la sosire.

1. Paltonul brocart

Brocartul este un material greu și prețios, tocmai aceste caracteristici făcându-l ideal pentru a fi purtat peste o ținută de seară. În acest caz, lungimea este foarte importantă, cea corectă fiind minim până la jumătatea gambei, cum este la acest model Dolce & Gabbana.

2. Blana eco couture

Nu apela la clasica jachetă din blană, este cea mai previzibilă idee de purtat peste ținuta de seară! Dacă nu poți renunța complet la ideea de blană, inspiră-te din colecția belgianului Dries Van Noten pentru o alternativă perfectă — blana eco cu inserții couture sub formă de pene.

3. Capa

Ideea de capă va avea mereu o doză de dramă, dar sunt anumite ocazii în care tocmai de asta ai nevoie. Bref, nu evita capa atât de misterioasă și teatrală ca modelul Nina Ricci! Atenție însă, și aici lungimea este crucială, orice capă care se termină mai sus de jumătatea gambei este din start prea scurtă!

4. Pufoaica

Sugestia de a combina o pufoiacă sport, tipică Balenciaga, cu o ținută elegantă nu ar trebui să ți se pară deloc ciudată. Este un styling care se poartă de câteva sezoane și care în continuare este la fel de actual, mai ales că ajută și la aspectul pratic, fiind…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.