Ce se poartă peste rochia de seară în 2019

0

De cele mai multe ori rochiile de seară arată mult mai bine atunci când le lași ca atare și nu încerci să le mai adaugi nicio altă piesă vestimentară. Dar asta se știe deja, așa că, am încercat să găsim soluții stylish pentru a purta chiar și rochiile de seară cu ceva deasupra lor. Iată ce se poartă peste rochia de seară:

Ce se poartă peste rochia de seară: Blazerul oversized

Este cea mai sigură variantă ca ținuta ta să arate extrem de actual. Indiferent dacă vorbim despre o rochie mini sau una lungă, blazerul oversized este piesa perfectă de pus deasupra rochiei tale. Blazerul poate fi purtat și pe umeri iar alura ta va fi una foarte elegantă. Inspiră-te din show-urile Isabel Marant sau Givency.

Ce se poartă peste rochia de seară: Capa

Capa este probabil cea mai potrivită & clasică idee pentru o rochie de seară. Dar, dacă te uiti cum a stilizat-o Pierpaolo Piccioli, designerul Valentino, vei realiza că până și capa, chiar și cea (prea) clasică, poate fi reinterpretată. Poart-o pe un sigur umăr și brusc devine o piesă modernă.

Ce se poartă peste rochia de seară: Jacheta din piele

Nimeni altul decât Hedi Slimane, noul designer Celine, nu va mixa mai bine piesele punk-rock cu cele feminine. Jacheta din piele (pe care sigur o ai și tu în garderobă) se potrivește de minune cu o rochie mini cu decupaje, cu una lungă dar pe lângă corp sau cu una midi din dantelă. Nu îți mai trebuie decât o pereche de ciocate și un ruj roșu intens.

Ce se poartă peste rochia de seară: Trenciul

Un trenci structurat, a la Off White, sau unul voluminos a la Sonia Rykiel pot fi o opțiune pentru a acoperi rochia de seară în 2019. Ideal ar fi ca rochia să nu depășească trenciul pentru a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.