Ce se întâmplă atunci când te începi o relație cu un tip care nu e genul tău

0

De ce spun asta? Ei bine, fie că îți dorești doar să te distrezi sau te simți pregătită să ai o relație serioasă, viitorul tău partener ar trebui să îndeplinească anumite cerințe pe care tu le impui.

Dar ce faci în momentul în care simți acea chimie cu o persoană și nu este genul tău? Pe moment te vei simți puțin speriată și vei avea tendința de a te retrage din acea situație, chiar dacă poate nici nu ai început o relație.

Este normal să ai anumite preferințe, chiar și în cazul viitorul tău partener. Problema intervine în momentul în care preferințele tale devin ușor rigide și nu accepți anumite compromisuri. Este bine să fii deschisă și să te abați de la acele reguli de genul „să fie independent’, „să aibă intenții serioase’ sau anumite aspecte ce țin de bunuri materiale.

Fie că ai experimentat să fii cu cineva care nu este genul tău sau urmează să faci asta, iată o selecție a lucrurilor pe care le poți descoperi singură:

1. Poți descoperi anumite talente ascunse

Dacă ești genul de persoană care urmează cu rigurozitate o rutină, va fi o adevărată provocare pentru tine să îți ieși din zona de confort. Iar faptul că ieși cu o persoană care nu este neapărat genul tău, te va expune la tot felul de experiențe și trăiri noi care te pot determina să aflii lucruri noi despre tine, de care până atunci nici nu aveai habar. Spre exemplu, dacă nu ești atrasă atât de mult de sport, iar persoana cu care ieși este interesată de felul în care arată și pare că doarme în sala de sport, te poate face și pe tine pasionată de acest lucru.

2. Ai putea descoperi că îl placi, deși nu e genul tău

Știi cum se zice, niciodată să nu spui niciodată! Acest lucru se aplică și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.