Ce salariu încasează Geanina Ilieș, noua prezentatoare care i-a luat locul Anamariei Prodan la „Gospodar fără pereche”

0

Geanina Ilieș este noua prezentatoare a emisiunii „Gospodar fără pereche”, ea luându-i locul Anamariei Prodan, care s-a hotărât să își rezolve temporar doar proiectele personale. Aceasta a acceptat provocarea pentru că abia aștepta să reapară pe micile ecrane, motiv pentru care banii nu au interesat-o.

Geanina Ilieș a acceptat fără probleme provocarea de a prezenta „Gospodar fără pereche”, pe un salariu mai mic decât al Anamariei Prodan. Mai clar, prezentatoarea va câștiga 25.000 de euro pentru prezentarea unui sezon, adică cu 5.000 euro mai puțin decât lua Anamaria, conform Libertatea. Aparent, nu doar suma de bani a făcut-o pe Geanina să accepte acest proiect, ci și faptul că de o vreme își dorea foarte mult să revină pe micul ecran cu un proiect propriu.

Anamaria Prodan a anunțat că renunță la emisiunea de la Pro TV chiar în direct

Anamaria Prodan a făcut anunțul despre emisiunea pe care o moderează în momentul în care a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aceasta și-a dat demisia de la „Gospodar fără pereche”. Impresarea a mărturisit că urmează să apară o perioadă destul de dificilă în fotbal pentru care trebuie să muncească foarte mult.

În plus, fetele vedetei au început să îi bată apropouri că nu mai petrec atât de mult…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.