Ce sacrificii făcea Oana Roman pentru a le lua cadouri prietenilor! “Mă chinuiam mult cu puțini bani”. Acum s-a lecuit!

0

„Îmi place foarte mult să fac cadouri, e una din pasiunile mele încă de când eram mică”, a mărturisit Oana Roman pentru Libertatea.

Prietenii fiicei fostului premier poate-și amintesc și acum micile cadouri pe care le primeau. Dar puțini știau ce sacrificii făcea Oana, mai ales în perioada facultății, pentru a se bucura de… bucuria lor.

„Îmi aduc aminte că în facultate, în Franța, eu nu aveam prea mulți bani. Din păcate, mă chinuiam mult cu puțini bani. Și totuși, puneam deoparte și înainte să vin acasă, mă duceam și cumpăram cadouri pentru toți prietenii mei. Le ambalam frumos în hârtie, cu fundițe. Și făceam un băgăjel special. Când ajungeam la mama, îi spuneam că e bagajul pentru ei. Ea îmi zicea că nu e OK, că nu am bani, iar eu încercam să-i explic că satisfacția și bucuria pe care le simt când ofer înseamnă foarte mult pentru mine. Sunt sigură că mulți nu-și mai aduc aminte și că ei habar aveau ce eforturi făceam pentru acel mic cadou cu care veneam din Franța, dar care pentru mine însemna foarte mult”, ne-a mai spus ea.

Acum cumpără cadouri mai puține, doar pentru apropiați

Acum, Oana are familia ei, care are prioritate la cadouri. În afara soțului, a fiicei, a mamei, a surorii ori a nepoatei, doar cei mai buni amici se mai bucură de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.