Ce replica a avut Alex Bodi când i s-a spus despre Bianca Drăgușanu. A dezvăluit și motivul despărțirii

0

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au certat în public după Crăciun. Cei doi au avut o discuție în contradictoriu chiar în restaurantul unde se aflau în Poiana Brașov. Discuția nu a fost deloc pe placul Biancăi Drăgușanu, care s-a ridicat de la masă și a plecat, cei doi punând astfel capăt relației lor.  Ulterior, Alex Bodi a fost văzut în compania femeii cu care are o fetiță.

Acum, Alex Bodi le-a arătat fanilor din mediul online o fotografie în care apare în fața Castelului Cantacuzino, din Bușteni, unde a petrecut Revelionul. Admiratoarele lui Alex Bodi au reacționat imediat și i-au transmis mesaje în care fac referire la fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu, și la despărțirea lor.

„Fiecare castel cu prinţul lui. Slava Domnului că a dispărut din peisaj „oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară…”, „Sărbatori fericite şi un an nou plin de speranţe, că te-ai lămurit de „petarde””, sunt mesajele primite de Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro.

Replica acestuia nu a întârziat să apară, Alex Bodi dezvăluind și care a fost motivul pentru care s-a separat de Bianca Drăgușanu.

„Nu trebuie să vorbim aşa de nimeni, nu ne-am mai înţeles şi atâta tot. O zi bună”, a spus el.

„Se pare că nu eşti doar un prinţ, eşti şi un domn”, i-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.