Ce regulă le-a impus Jennifer Aniston vedetelor prezente la ziua ei de naștere și cine a încălcat această regulă | Străine, Vedete

0

Vedeta din serialul Friends a împlinit 50 de ani, ocazie cu care a invitat mai toate celebritățile de la Hollywood, și nu numai, la ea acasă, pentru o aniversare de neuitat.

Aniversarea lui Jennifer Aniston, evenimentul la care și-au dat întâlnire cele mai importante vedete

Printre numele importante care au răspuns pozitiv invitației sale au fost Katy Perry și Orlando Bloom, George Clooney și soția lui, Amal, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Ellen DeGeneres, Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Sandra Bullock și mulți, mulți alții, chiar și fostul ei soț, Brad Pitt, la care chiar nu se aștepta nimeni.

Având în vedere că petrecerea a fost una privată, paparazzi au stat la o oarecare distanță de casa vedetei, încercând să surprindă cele mai importante momente și, desigur, lista completă a invitaților. Acestea au fost însă singurele fotografii care au apărut pe internet de la eveniment, pentru că Jennifer Aniston le-a impus invitaților o regulă – nimeni nu a avut voie să publice imagini din mijlocul petrecerii, pe rețelele de socializare.

Într-o perioadă în care mai toate vedetele își pun viața pe internet, la fel ca majoritatea oamenilor, de altfel, regula lui Jennifer Aniston se pare că a fost destul de greu de respectat. De fapt, două dintre vedetele invitate nu au ținut cont de ea și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.