Ce proprietăți deține Regina Elisabeta a II-a. Costul lor se ridică la miliarde de euro

0

Regina Elisabeta a II-a este bogată în proprietăți! Pe lângă palatele cunoscute precum Buckingham, Windsor și Sandringham, pe lista „bunurilor” se află o parte din autostrada M6 în Lancashire, un club de rugby, în Norfolk, toalete publice în centrul Londrei și un parc în South Tyneside, scrie mirror.co.uk. Toate proprietățile reginei sunt publicate constant de către Registrul Terenurilor. Elisabeta a II-a deține proprietăți atât ca persoană privată, cât și ca persoană publică.

Ce proprietăți deține Regina Elisabeta

Regina Elisabeta deține proprietăți în Londra, Anglia, Țara Galiilor, în Scoția sau în Irlanda de Nord. Iată o mică parte din acestea!

În Londra, Regina deține proprietăți importante precum: Buckingham Palace, Clarance House, St. James Palace, Tower of London, Hampton Court Palace, Kew Palace, Banqueting Huse, Hyde Park, Kensington Gargens, Richmond Park, Bussky Park, Regent Street, inclusiv toaletele publice, Spitalul Charing Cross, London Business School, The Ritz Hotel Garden, The Strand Palace Hotel, dar și multe altele.

În Estul Angliei, Regina are în proprietate 108 de parcele de pământ, printre care teren arabil, bucăți de țărm, maluri de râuri, un rezervor de apă nefolosit, Portul de Yachturi Burnham, dar și bucăți din Harlow Business Park.

În Yorkshire, Regina…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.