Ce preparate tradiționale nu vor lipsi de pe mesele chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu de Paște

0

„Sărbătorile le petrec mereu acasă, alături de familie”, a spus chef Bontea.

„Sărbătorile le voi petrece într-o familie extinsă, alături de foarte mulți prieteni. De Paște voi merge la mânăstirea din Techirghiol, de unde era bunica mea, o mânăstire senzațională. Imediat după îmi propun să iau o plită, să o punem pe plajă și să gătim- scoici, miel, cozonac, tot ce ne trece prin cap”, mărturisește chef Scărlătescu.

„Cred că acesta va fi primul an în care vom merge cu fetele la Înviere, la biserică. Pentru noi, Paștele este o sărbătoare religioasă”, a adăugat chef Dumitrescu.

Anul acesta, din meniul chefilor nu vor lipsi preparatele simple și gustoase, precum ciorba și friptura de miel, ouăle roșii și nici cozonacul, însă fiecare dintre cei trei are și câte o rețetă specială, pe care nu va ezita să o pregătească.

Pentru chef Cătălin mâncarea este, în esență, amintire, tocmai de aceea se va baza pe rețeta specială de drob a bunicii, în vreme ce chef Florin își va impresiona invitații cu plăcinta de berbecuț, unul dintre preparatele lui „semnătură”.

Familia Bontea va face și de data aceasta echipă în bucătărie, iar chef Sorin mărturisește că desertul va fi asigurat de Miruna, fiica sa.

Chefi la cuțite, sezonul special dedicat familiilor, schimbă structura…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.