Ce pensie primește Mirabela Dauer: „Nu e normal, dar nu am ce face”

0

Mirabela Dauer se numără printre cele mai apreciate și de calitate voci din Generația de Aur a artiștilor care ne fac mândri că suntem români. Muzica ei este renumită atât la noi în țară cât și peste graniță, fiind adorată de un număr mare de oameni.

Cu ce pensie se descurcă Mirabela Dauer

Cu toate că majoritatea dintre noi ne-am fi așteptat la o sumă imensă, realitatea este diferită. Pensia pe care o primește Mirabela Dauer este aproape nesemnificativă. Mai clar, dacă artista nu ar mai avea concerte, nu ar mai avea din ce să trăiască, având în vedere că statul nu îi acordă decât suma de 760 de lei. Chiar și așa, cu zâmbetul pe buze ca de fiecare dată, Mirabela Dauer susține că nu se plânge și că se mulțumește cu ce are.

760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită. Probabil atât meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e. Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara asta sunt oameni mult mai amărâţi ca noi,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.