Ce părere are, de fapt, Angelina Jolie despre prezența lui Brad Pitt la aniversarea lui Jennifer Aniston

0

Potrivit unei surse citate de Hollywoodlife, apariția lui Brad Pitt la petrecerea fostei sale soții, Jennifer Aniston, a afectat-o foarte mult pe Angelina Jolie.

Se pare că Angelina Jolie nu știa că fostul ei soț și Aniston au redevenit apropiați până când au apărut pozele cu Brad Pitt sosind la petrecerea lui Aniston care a avut loc în weekend-ul trecut.

„Angelina este șocată că Brad a fost la petrecerea lui Jennifer. Știa că mai țin legătura, însă nu a realizat că sunt din nou atât de apropiați. A adus la lumină o mulțime de emoții pentru Angelina și nu le poate accepta în acest moment. Pe cât de dificil este pentru ea să știe că Brad și Jennifer își petrec din nou timpul împreună, ea știe că nu poate face nimic în această privință așa că alege să nu își consume toată energia concentrându-se pe acest eveniment”, a declarat sursa respectivă.

Potrivit E! News, există un motiv pentru care Brad Pitt a sosit la petrecere și nu, cei doi nu formează din nou un cuplu.

„Cineva l-a invitat și pe Brad să vină la petrecerea lui Jen și el a acceptat”, a declarat o sursă pentru E! News. „El a vrut să o sprijine pe Jen și a fost o ocazie unică. Dar asta este tot. A fost o seară cu o mulțime de oameni care au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.