Ce părere are Angelina Jolie despre presupusa relație dintre Brad Pitt și Charlize Theron

0

Știrile care circulă în ultima vreme cu privire la o presupusă relație între Brad Pitt și Charlize Theron au ajuns și la fosta soție a actorului, celebra Angelina Jolie. Și, spre deosebire de majoritatea dintre noi, Angelina nu s-a arătat deloc încântată de posibilitatea ca între Brad și Charlize să se formeze o legătură amoroasă.

Potrivit unei surse citate de HollywoodLife, „între Angelina Jolie și Charlize Theron a existat mereu o mică rivalitate, lucru pe care Brad Pitt îl cunoștea. Angelina nu a fost niciodată foarte deschisă către Charlize pentru că în trecut au concurat una împotriva celeilalte pentru unele roluri„, a explicat sursa. „Angelina ar fi foarte supărată dacă Brad ar intra într-o relație cu cineva despre care știe că fosta lui soție nu este deloc încântată. Numai la auzul zvonurilor Angelina s-a simțit puțin trădată. Nu îi place ideea acestei relații și speră că zvonurile nu sunt adevărate”.

Ei bine, se pare că Angelina Jolie poate răsufla ușurată pentru că mai multe surse au confirmat pentru diverse publicații de peste Ocean că nu există niciun fel de relație amoroasă între Brad și Charlize. Ei s-au întâlnit în vara anului trecut la filmarea unei reclame pentru brandul Breitling,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.