Ce mesaje ascunde noul single al lui Taylor Swift, „Me”?

0

Faptul că lui Taylor Swift îi place să construiască o poveste în jurul fiecărei piese este deja un fapt bine-cunoscut. Totuși, ultimele single-uri au adus după sine, pe lângă videoclipuri anecdotice, reacții contrariate, acide sau chiar scandaluri. Acesta este cazul și pentru “Me!”, ultima piesă lansată de artistă.

Ce mesaje ascunde noul single al lui Taylor Swift, „Me”?

Fanii se așteptau la o surpriză din partea lui Taylor, având în vedere avalanșa de postări în culori pastelate, însoțite de data “26.04” postate de ea pe Instagram. Ceea ce nu era atât de simplu de anticipat, totuși, este că “Me!” este în strânsă legătură cu ultimul, și de altfel cel mai problematic album lansat, “Reputation”.

Iată care sunt mesajele subliminale care te vor lăsa cu gura căscată!

Iconicul șarpe, parte și din videoul “Reputation” își face simțită prezența încă de la începutul videoclipului “Me!”. Numai că de această dată, șarpele se transformă în fluturi.

În aceeași notă, în videoclip se remarcă niște scări maiestuoase, asemănătoare cu cele din “Reputation”. Diferența este că șerpii s-au transformat în norișori pufoși în noua producție.

În continuare, să ne amintim versurile „I’m sorry, the old Taylor can’t come to the phone right now/

Why? Oh, ‘cause she’s dead!”, din piesa “Look What You Made Me Do”. În noul video, Taylor răspunde la un telefon, deci putem trage concluzia că și aceasta este o referință la vechiul album.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.