Ce mesaje a primit Cristina Spătar după ce s-a aflat că a fost dată afară din vila fostului soț

0

După divorțul de Alin Ionescu, fostul său partener de viață, cântăreața Cristina Spătar a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor. Însă, situația s-a schimbat la sfărșitul anului trecut, când artista a fost nevoită să părăsească vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert. Aceasta stă în prezent într-un apartament cu două camere, pentru care plătește o chirie de 300 de euro pe lună.  După plecarea Cristinei Spătar din vilă, fostul partener de viață al acesteia a înlocuit-o cu  o brunetă. Este vorba despre o tânără pe nume Larisa Tănăsoiu, despre care se spune că ar fi noua iubită a omului de afaceri Alin.

Admiratorii Cristinei Spătar au simțit că vedeta nu trece prin cele mai bune momente și i-au transmis mesaje de încurajare, mai ales după ce acesta a postat o fotografie în care pare foarte tristă, cu textul:
„…fie roata chiar și pătrată, tot se învarte ea odată”.

„Lasă așa cum a fost dat, pentru că bunul Dumnezeu are grijă de fiecare! îți doresc numai bine ție și familiei tale”, „Capul sus și tot înainte, ai cu ce! Gândiți pozitiv”, „Ce ochi triști, capul sus!”, „Cristina, o femeie frumoasă trebuie să fie și puternică și să folosească mintea. Mintea și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.