Ce mesaj i-a trimis Simona Gherghe prietenei ei, Mirela Vaida, după ce i-a preluat postul de moderator

0

Mamă a doi copii superbi, Simona Gherghe s-a hotărât să renunțe la „Acces Direct”, după concediul pe care și l-a luat pentru nașterea fiului ei, Vlad Ioan. La conducerea emisiunii, în calitate de gazdă, a revenit Mirela Vaida, care acum i-a luat locul definitiv.

Chiar după ce noul sezon a început, Simona Gherghe i-a transmis un mesaj noii prezentatoare, dar și colegilor săi din echipa emisiunii, mesaj pe care l-a postat pe contul său de Facebook.

„Dragă Mirela, dragii mei colegi, să aveţi un sezon excelent! Vă ţin pumnii! Baftă!!! ❤️ ”, i-a transmis Simona Gherghe, Mirelei Vaida, pe Facebook

Mirela Vaida va reveni definitiv la cârma emisiunii „Acces Direct”

Începutul noului sezon a fost pe 3 septembrie, atunci când emisiunea a revenit la Antena 1 cu Mirela Vaida pe scaunul de moderator. Prezentatoarea a fost clar emoționată și le-a spus admiratorilor ei că este foarte fericită că a revenit pe post.

„Vă voi spune că am emoţii, că am rămas aceeaşi, poate vreo 5-6 kilograme în plus. Nu ne-am mai văzut de când aveam vreo doi copii şi între timp am făcut trei, însă vă doresc să vă bucuraţi de familie, de viaţă şi de colegii dumneavoastră, aşa cum eu astăzi mă bucur”, a spus Mirela Vaida, în prima ediţie a emisiunii pe care o prezintă.

”Am…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.