Ce mesaj i-a dat Bianca Drăgușanu lui Adrian Cristea în ziua nunții sale cu Victor Slav | Româneşti, Vedete

0

Bianca Drăgușanu, deși l-a ales pe Victor Slav ca soț și tată pentru fetița sa, Sofia Natalia, a făcut un gest surprinzător chiar în ziua nunții sale. Aceasta l-a trădat pe cel căruia i-a jurat iubire eternă în biserică și i-a scris un mesaj fostului iubit, Adrian Cristea, mesaj care spune mai mult decât 1000 de cuvinte.

Adrian Cristea a dezvăluit, după șase ani, ce mesaj i-a trimis Bianca Drăgușanu chiar în ziua nunții sale. Fotbalistul a arătat totul în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit gsp.ro: „Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!” – este unul dintre mesajele scrise de Bianca Drăgușanu pentru Adrian Cristea.

Fostul jucător de la Dinamo a comentat în emisiune: „Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înțeleagă greșit, părerea mea: cea mai emoționantă declarație de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act, să ia numele bărbatului și să se gândească la mine.” 

Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi Victor Slav (38 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, și au devenit părinții unei fetițe, pe nume Sofia…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.