Ce mai e nou în machiajul buzelor în 2019

0

Schimbările de tendințe de la un an la altul sunt foarte subtile, însă acele mici detalii sunt cele care fac diferența dintre un look prăfuit și unul actual. Spre exemplu, e complet depășită imaginea unei guri rujate impecabil, uniform, în care conturul se contopește cu culoarea. Practic, acest gen de perfecționism spre care se tindea înainte este acum înlocuit de greșeli intenționate, asimetrii, aplicări neconvenționale, pigmenți acizi și contururi contrastante.

1. Conturare naturală

Exfoliază-ți buzele și hidratează-le bine cu un balsam emolient, apoi trasează un contur într-o nuanță închisă, dar naturală, cu un ruj cremos, și estompează puțin culoarea spre exterior. La final, adaugă pigmentul unui highlighter pe curbura buzei superioare, pentru un efect special. E un machiaj natural ce pune în valoare forma gurii, fără să concureze cu alte elemente de machiaj.

2. Culoare difuză

Aplicarea rujului direct cu batonul este ușor depășită, pentru că se depune o cantitate generoasă de pigment… Acesta rămâne de obicei pe pahare, tacâmuri și dinți, câteodată pe haine și pe telefon. Pentru acest look, discret, dar cool, alege un ruj mat și aplică-l cu ajutorul degetului arătător.

3. Glitter

De obicei acest efect strălucitor se obține cu un fard de pleoape ultra-sidefat aplicat pe buze cu o pensulă umedă. Vestea tristă este că acest look nu e de cursă lungă, însă pozele postate pe Instagram probabil vor dăinui, deci buzele strălucitoare merită toată premeditarea.

4. Mai naturală decât natura

Aparent, aceste buze nu sunt deloc machiate, nu? Ei bine, sunt. Și e chiar un machiaj comod. După aplicarea fondului de ten, care atunci când e estompat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.