Ce i se întâmplă Monicăi Roșu după ce a părăsit Exatlon România. A primit inelul de logodnă

0

 

Monica Roșu a fost una dintre componentele echipei Faimoșilor din cel de-al doilea sezon al concursului Exatlon România, care se filmează în republica Dominicană și care este transmis de postul de televiziune Kanal D.

Monica Roșu a părăsit competiția din cauza accidentărilor. După ce a ieșit din concurs, Monica Roșu nu s-a întors în Româmnia, ci a mers într-o vacanță la Madrid, alături de iubitul ei, Vlad. Acolo a avut parte de o surpriză din partea acestuia, primind inelul de logodnă, după cum a mărturisit fosta sportivă pentru wowbiz.ro.

„Sunt logodită de la începutul săptămânii. Mă bucur de acest eveniment frumos. Povestea lui a început acum 6 ani cumva, cu bune şi cu rele. Am fost cerută la Madrid.

S-a întâmplat să fim doar noi doi aşa cum ne-am dorit. A fost în cel mai frumos parc din Madrid, pe o bărcuţă în mijlocul lacului. A fost un moment frumos”, a declarat Monica Roșu.

„Important este ca noi să fim bine. Nu am stat niciodată într-un inel!”, a mai spus fosta campioană la gimnastică.

Citește și: Lupii din filmul oficial de prezentare a României sunt de fapt din Norvegia! Pe site-ul sursă, imaginile costă între 50 și 169 de euro

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.