Ce i s-a întâmplat Oanei Lis la 1.00 noaptea. „Nimeni nu se uita la el”

0

Oana Lis se întorcea de la o emisiune de televiziune, târziu în noapte, când a văzut un om al străzii în zona Mănăstirii Cașin din Capitală. Fără să stea prea mult pe gândrui, partenera de viață a lui Viorel Lis a sărit în ajutorul acestuia, sunând la numărul de urgențe 112.

Oana Lis a povestit pe contul său de socializare despre cele întâmplate, dar și-a exprimat și nemulțumirea față de lipsa de interes arătată de autorități în ceea ce-i privește pe oamenii străzi.

„Azi noapte, pe la ora 1:00, când mă întorceam de la Brancu de la emisiune… am trecut pe lângă Mănăstirea Cașin și acolo mereu încetinesc să o admir, mai ales că ningea, era și mai impunătoare și frumoasă! Dar aseară am observat un om stând pe bancă în față și adormit!!! Am încetinit mai mult și m-au luat fiorii gândindu-mă cât de frig e afară și cum o să ningă toată noaptea peste el… și la cum încă treceau mașini ps stradă și nimeni nu se uită la el!!!!

Nu mai treceți, frate, nepăsători pe lângă oameni în probleme! Indiferent dacă e omul străzii sau milionar! Am sunat la 112, le-am dat datele și au trimis un echipaj. Frate, n-ar trebui primăriile să aibă iarnă echipaje să treacă pe străzi și să-i ia pe amărâții ăștia și să-i pună în centre de noapte,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.