Ce i-a spus Răzvan Simion iubitei lui. „Mi-a zis că o să mă trezesc pusă în fața faptului împlinit”

0

Cântăreața Lidia Buble și prezentatorul matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion, trăiesc o poveste de dragoste din anul 2015. Relația lor a strânit numeroase controverse, însă cei doi și-au văzut liniștiți de iubirea lor. Au existat chiar și zvonuri că s-au căsătorit, lucru infirmat de cei doi. La o emisiune de televiziune, Lidia Buble a dezvăluit ce i-a spsu iubitul ei referitor la nunta lor.

„Eu vreau să las lucrurile să curgă aşa în mod natural. Răzvan mi-a zis că eu nu ştiu când o să mă căsătoresc, că o să mă trezesc pusă în faţa faptului împlinit…

Voi fi naşă pentru prima dată, prima mea finuţă, pe care o cheamă Lidiuţa. Doamne ajută! (n.r. să aibă un copil). Câţi o da Dumnezeu, să vină la mine, sunt bine veniţi!..

Mi-a spus de foarte multe ori că îşi doreşte copii… Nu m-a cerut. N-aş avea cum să ţin o nuntă secret. Ne-am jucat aşa de-a mirele şi mireasa. O nuntă de jucărie”, a declarat Lidia Buble ]ntr-un intervi pentru emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Citește și: Viorica Dăncilă, o oră de mărturisiri în platoul „Sinteza zilei”, despre adopția fiului său. „Mi-am dat seama că acela era destinul meu”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.