Ce film de Crăciun era popular în anul în care te-ai născut

0

De-a lungul anilor, cinematografia a reușit să ne surprindă cu pelicule care mai de care mai interesante și captivante. Pe lângă faptul că asistăm în fiecare an la premierea unora dintre cele mai apreciate filme, în funcție de anul în care te-ai născut a existat un film de Crăciun care a fost mai bine văzut de către public, dar și de către critici. 

În mod cert vei vedea o schimbare în ceea ce privește dinamica unui film, de la situații dramatice, de viață și de moarte, până la poveștile filmelor din zilele noastre, în care mai toate merg pe aceeași idee, a unei comedii ori drame romantice. Astfel, ți-am pregătit o selecție cuprinzătoare a celor mai bune filme, începând cu anul 1970 și terminând cu 2018:

1970: Scrooge

Scrooge este o adaptare după un roman scris de Charles Dickens, și anume Oliver! Filmul surprinde povestea lui Ebenezer Scrooge, un om căruia nu îi place deloc Crăciunul și încearcă să îl evite cu orice preț. El refuză și invitația nepotului său de a veni la masa de Crăciun. În Ajunul Crăciunului, el are parte de o experiență inedită și e vizitat de fantoma celui mai bun prieten al său care îl face să se întoarcă în trecut și să retrăiască anumite amintiri din copilărie.

1971: The Homecoming: A Christmas Story

Filmul The Homecoming: A Christmas Story spune povestea familiei Walton care este îngrijorată după ce unul dintre membrii familiei, John Walton, dispare, chiar înainte de Crăciun. Aceștia află de la știri de un autobuz care s-a răsturnat în apropiere și cred că și John este unul dintre răniți.

1972: The House Without a Christmas Tree

Împodobirea bradului de Crăciun este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.