Ce fericită e Monica Gabor cu familia ei din America. Imagini nemaivăzute cu fiica ei bilogică și fiul vitreg

0

Monica Gabor este stabilită de mai mulți ani în America, unde o duce foarte bine. Are o relație perfectă cu omul de afaceri chinez Mr. Pink. Monica a știut cum să facă astfel încât să fie o mamă bună nu doar pentru fiica ei, Irina Columbeanu, ci și pentru băiatul ei vitreg, Anthony, fiul lui Mr. Pink. Imaginile recente pe care vedeta le-a făcut publice pe contul său de socializare demonstrează că Monica Gabor a reușit să facă în așa fel încât să aibă o familie fericită.

În fotografiile respective apar, printre altele, Irina și Anthony, în ipostaze care demonstrează cât de bine se înțeleg cei doi copii.

Monica Gabor a vorbit și despre educația pe care o primește fiul ei vitreg, Anthony.

„Antony își îmbunătățește gramatica, scrisul și matematica prin mai multe aplicații de genul Lexia, Reflex, dar și uitându-se pe YouTube la diferite canale educative (și nu numai, cărui băiat de 8 ani nu îi place Pokemon Go??)”, a spus vedeta despre băiatul lui Mr. Pink.

Monica Gabor a devenit cunoscută în lumea showbiz-ului din România după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Din mariajul celor doi a rezultat o fată, Irina. În prezent, Monica Gabor este stablită în America, acolo unde trăiește o poveste de dragoste cu omul de afaceri chinez Mr….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.