Ce fată mare are Nick de la N&D. E frumoasă tare

0

 

Nick are toate motivele de mândrie. Are o fată care este frumoasă foc. Adolescenta se numește Andreea și este simpatică foc.

Andreea este rezultatul poveștii de iubire dintre Nick și marea sa dragoste, Cătălina. La o emisiune TV., Nick a vorbit despre proiectul în care este implicat cu fiica sa.

„Merge și Andreea la Diskoteka 2019. Fiind un festival, are voie. Pregătim un festival la sfârșitul lui mai, la Timișoara…„, a spus Nick la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

„Eu voi sta în zona VIP, voi lua interviuri artiștilor, voi face vlog, voi arăta generației mele cum se distrau părinții noștri, ce muzică ascultau”, l-a completat Andreea.

„Tata poartă în buzunar o măsea de minte pe post de talisman și, dacă o muscă intră în casă, el o prinde și îi dă drumul pe geam, căci îi este milă să o omoare”, povestea Andreea despre tatăl său, într-o emisiune de televiziune.

 

Diskoteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor 80 și 90, se va desfășura între 31 mai și 2 iunie a.c. în Timișoara și va reuni peste 50 de artiști printre care Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway sau East 17.

Pe parcursul celor 3 zile de festival (31 mai, 1 și 2 iunie), vocile hiturilor care au definit muzica de dans din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.