Ce face și cum arată astăzi Ana Maria Georgescu: „La o anumită scară, am fost și eu, la rândul meu, Eliza Doolittle” | Româneşti, Vedete

0

Ana Maria Georgescu, astăzi în vârstă de 32 de ani, a lucrat o perioadă ca reporter la o televiziune locală din Oradea și bine ne amintim că a fost implicată într-un scandal ca urmare a relației pe care a avut-o cu Florin Chilian. Diferența de vârstă de 18 ani dintre cei doi și-a spus cuvântul, iar aceștia s-au despărțit, Ana Maria acuzându-l în fața instanței de violență fizică. Cea care la numai 14 ani obţinea trofeul la Festivalul Mamaia 2001 cu balada „Ochii tăi”, s-a căsătorit anul trecut cu alesul inimii sale, marele eviniment având loc în Franța, departe de ochii curioșilor.

Ana Maria Georgescu se dedică în prezent actoriei și poate fi văzută în musicalul „My Fair Lady”, fiind una dintre actrițele care dau viață personajului Eliza Doolittle. Artista recunoaște că relația pe care o are cu acest rol durează încă din copilărie și impune ca fiecare interpretare să fie însoțită de o introspecție delicată și că îi este ușor să se regăsească în el: „M-am născut într-un orășel mic, Șimleu Silvaniei și, deși am fost crescută într-o familie de condiție bună, momentul venirii mele la București și, în mod inerent, al transformării mele, a fost marcat de faptul că veneam din provincie și nu doar atât, ci că veneam dintr-un oraș de care nimeni nu auzise….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.