Ce face Keanu Reeves cu averea sa de 360 milioane dolari

0

Deși este extrem de bogat, toată lumea știe că faimosul actor a ales să trăiască modest, într-un apartament și deseori călătorește cu transportul în comun. Dar el are un secret bine păstrat legat de felul în care optează să își cheltuiască banii.

Reeves își folosește averea pentru a face fapte bune.

Sora mai mică a actorului, Kim Reeves, a fost diagnosticată cu leucemie în urmă cu mai mulți ani. Keanu a devenit tutorele ei principal și a avut grijă de ea până a intrat în remisie. În acea perioadă, Keanu a donat bani pentru numeroase organizații caritabile. Mai mult, el a înființat propria fundație în onoarea surorii sale, însă fără a-și asocia numele cu ea.

Fundația privată a actorului finanțează cercetarea în domeniul cancerului și spijină spitalele pentru copii.

Keanu Reeves, generos cu angajații de pe platourile de filmare

Vedeta de la Hollywood și-a câștigat un renume de „om generos” printre angajații de pe platourile de filmare. Un utilizator Reddit și-a împărtășit în urmă cu câțiva ani experiența de a lucra cu Keanu la filmarea peliculei „Chain Reaction”.

În fiecare zi de filmare, Keanu a oferit mașiniștilor și ajutoarelor mese gratuite dimineața și la prânz. Am făcut parte din echipa de producție și pot spune că e un tip grozav. De atunci am fost angajat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.