Ce face Andreea Marin ca să fie într-o formă fizică de excepție. „Am de gând să am grijă de mine, fără exagerări”

0

Andreea Marin a început anul în forță. A făcut o cură de detoxifiere la un centru de specialitate din Brașov, după care s-a apucat de antrenamente serioase la sala de sport. Acum, vedeta de televiziune a început să facă și pilates, pentru a se simți cât mai bine din punct de vedere fizic.

„Am început anul 44 de viață cu energie și un tonus bun și am de gând să am grijă de mine cum se cuvine, fără exagerări, dar făcând tot ce depinde de mine să mă simt în echilibru, sănătoasă și voioasă, creativă și… un model pentru fetița mea.

Dincolo de zilele de detox care mi-au resetat organismul după sărbători, de antrenamentele la sala de sport, am ales să merg și la pilates.

E tot o sală cu aparate, dar aici se întâmplă altceva: mușchii profunzi sunt lucrați prin exerciții speciale, corpul devine mai flexibil, mișcările sunt mult mai armonioase și fluide, sunt controlate atent de minte, iar respirația profundă vine odată cu mișcarea, postura este mult mai elegantă… Sunt multe beneficii…”, a explicat Andreea Marin.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.