Ce este masajul erotic și care sunt avantajele

0

Tu ce faci pentru a te relaxa? În afară de plimbările lungi, de cărțile citite, de serialele urmărite sau de jocurile jucate, te-ai gândit la metode de relaxare ceva mai senzuale? Masajul erotic este din ce în ce mai popular și asta pe bună dreptate. Dacă ești dispus să încerci o metodă alternativă de relaxare, dar în același timp să-ți descătușezi și sporești senzualitatea, citește mai departe. Vei afla atât ce este masajul erotic, cât și beneficiile pe care ți le poate oferi. 

Ce este masajul erotic? 

Prin masaj erotic înțelegem o multitudine de tehnici de masaj care relaxează și în același timp oferă plăcere. Folosit atât pentru detensionare, cât și ca formă de preludiu în cuplu, acest tip de masaj îmbină cu succes explorarea fizică, dar și spirituală, cu erotismul. 

Recomandat este ca masajul erotic să fie desfășurat într-un cadru intim și o atmosferă plăcută, și să se folosească diferite uleiuri sau creme cu efect afrodiziac. Lumânările parfumate sau muzica senzuală pot de asemenea să sporească plăcerea oferită de acest tip de experiență. 

 

Care sunt beneficiile masajului erotic? 

Și totuși, de ce ai practica masajul erotic alături de partener/parteneră sau de ce ai apela la serviciile unui salon de masaj? Descoperă nenumăratele beneficii în cele ce urmează: 

  • Masajul erotic poate ajuta în cazul ejaculării precoce. Pastilele găsite pe internet sau alte leacuri nu au în general un efect asupra acestei afecțiuni, dar tehnicile de masaj erotic pot îmbunătăți performanțele sexuale atunci când sunt efectuate în mod corespunzător. Cu timpul, această problemă poate fi  ameliorată sau rezolvată cel puțin parțial; 
  • Masajul erotic ajută la înlăturarea stresului din organism. Cu toții cunoaștem efectele deosebit de nocive pe care stresul le poate avea asupra psihicului, dar și fizicului nostru, fie că vorbim de stres profesional sau chiar emoțional. În timp, dacă nu găsim metode de eliberare a stresului, acumularea poate duce la diverse probleme de sănătate. Din fericire, masajul erotic este o metodă perfectă de eliberare și de combatere a stresului; 
  • Masajul erotic poate fi un bun înlocuitor pentru intimitate sau pentru o relație sexuală. Deși nimic nu poate înlocui o relație intimă sănătoasă, nu toată lumea are timpul sau dispoziția necesare pentru a întreține o relație de lungă durată. În lipsa unui partener constant, atât bărbații, cât și femeile pot resimți frustrare de natură sexuală. Este demonstrat că, din punct de vedere psihologic, masajul erotic poate avea aceleași beneficii precum sexul în sine. Așadar, cel puțin pentru o perioadă, acesta poate juca rolul de înlocuitor pentru persoanele private de intimitate; 
  • Masajul erotic poate îmbunătăți funcția cardiacă. Cu ajutorul acestor tehnici se poate regla tensiunea, dar și circulația corespunzătoare a sângelui;
  • Masajul erotic poate apropia un cuplu. Fie că este practicat împreună sau separat, masajul erotic este o experiență care poate juca rol de preludiu și poate dinamiza relația sexuală a oricărui cuplu. Intimitatea obținută în cadrul acestui proces este greu de egalat, așadar masați-vă unul pe altul sau mergeți împreună la un salon de masaj pentru o experiență de neuitat. 

 

Așadar, masajul erotic nu numai că este o experiență plăcută sau sănătoasă, pentru anumite persoane ar putea fi exact ingredientul care lipsea dintr-o viață plină de satisfacții!  

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.