Ce e mai bine să alegi, agențiile stradale de pariuri sau casele online?

0

Pare o dezbatere pornită de foarte mult timp și care încă nu și-a atins concluzia.

Dacă pui la ponturi fotbal, e și normal să te întrebi care este cea mai bună variantă pentru tine: să te duci până la o agenție stradală să îți plasezi biletul sau să îl pui direct pe net? Mai jos vom discuta despre faptul că niciuna dintre variante nu este fundamental greșită, însă mediul online e categoric în prim-plan.

 

Fără timpi de așteptare la casele de pariuri online

 

Cea mai mare problemă cu care se confruntă pariorii la casele de pariuri terestre este că trebuie să stea la coadă. Și atunci când primul meci îți începe în câteva minute, cu siguranță nu este un sentiment plăcut. Pe net însă, biletul poate fi plasat imediat, fără să mai aștepți după cineva, fie la coadă ori la casierie.

 

Dai câteva click-uri și biletul este gata. Îl poți plasa chiar și cu un minut înainte să înceapă primul eveniment. Ideea este că nu mai depinzi și de alți pentru a pune biletul, ci strict de tine.

 

Case de pariuri offline cu program strict

 

Agențiile stradale au o anumită ora la care deschid și una la care închid. La majoritatea caselor de pariuri offline, programul se închide la 22:00. Dacă nu ți-ai pus meciurile care încep noaptea până la acea ora, nici nu vei mai avea ocazia. În schimb, pe net, lucrurile stau complet diferit. Poți plasa pariuri 24 de ore din 24, în fiecare zi din an. Chiar și de sărbători, când cele mai multe agenții offline sunt închise în anumite zile.

 

Biletele se validează mult mai repede în online

 

Sunt case de pariuri online de top care îți validează pronosticurile imediat ce au ieșit. Astfel, primești banii imediat în cont, fără să mai fie nevoie să te deplasezi până la o agenție stradală. Dacă însă ai pariat până acum, știi că poate să existe și reversul medaliei. Faptul că banii din cont sunt doar “niște cifre” îți dă un sentiment diferit față de cum te-ai simți cu banii în mână. Totul ține de cum poți să îți gestionezi bugetul, pentru că nu pierde imediat ce ai câștigat.

 

Vrei cele mai tari bonusuri?

 

Casele de pariuri online vin și cu o sumedenie de bonusuri, printre care bonusul de bun venit. Ai oportunitatea să te joci cu mai mulți bani decât depui. În timp, vei vedea că sunt și alte tipuri de bonusuri și promoții, ceea ce e extraordinar pentru orice jucător de pariuri.

 

Casele de pariuri offline nu au astfel de promoții. Există însă bonus pentru bilete, care crește cu cât pui mai multe evenimente pe el. Superbet, Fortuna sau Winner sunt câteva case de pariuri și cu locații externe care furnizează un astfel de bonus.

 

Pariuri live la dispoziția ta

 

Da, poți să mizezi pe evenimente în desfășurare și la agenții offline, însă totul se mișcă mai rapid în online. Iar asta e un aspect esențial atunci când joci la live. Găsești mult mai ușor toate partidele din ofertă și plasezi pariul cu o apăsare de buton, fără timp de așteptare.

 

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.