Ce crede Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom, despre logodna acestuia cu Katy Perry

0

Miranda Kerr și Orlando Bloom ne demonstrează că se pot bucura unul pentru fericirea celuilalt, deși nu mai sunt împreună. „Miranda este foarte fericită pentru fostul ei soț, Orlando Bloom. Au un fiu împreună (Flynn Christopher, în vârstă de opt ani) și va ține mereu la Orlando datorită acestui lucru, vrea să fie fericit. Vede câtă dragoste îi oferă Katy fiului lor, Flynn, iar Orlando și Evan (soțul Mirandei) se înțeleg la fel de bine. Cu toții se înțeleg foarte bine”, le-a spus o sursă celor de la HollywoodLife.

„Miranda a lăsat în urmă relația cu Orlando acum mult timp și este mai fericită ca niciodată cu Evan (Spiegel, co-fondatorul aplicației Snapchat) și viața pe care au construit-o împreună, așa că vrea același lucru și pentru Orlando și Katy, din moment ce știe că așa este cel mai bine pentru Flynn. Orlando și Miranda s-au străduit să-i păstreze fiului lor viața privată, și amândoi apreciază că partenerii lor sunt persoane la fel de private. Fiul lor își dorește mai mulți frați și surori și s-a asigurat că părinții lui știu asta”, a continuat sursa.

Miranda a dat naștere celui de-al doilea copil, primul cu Evan, pe Hart Kerr Spiegel, în luna mai a anului trecut. Miranda și Orlando au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.