Ce crede Miley Cyrus despre noua relație a lui Liam Hemsworth

0

Liam Hemsworth are o nouă iubită, însă potrivit unei surse apropiate de Miley Cyrus, artista nu este deloc interesată de noua relație a fostului ei soț.

Dacă ai urmărit îndeaproape drama din jurul relației lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth, probabil știi deja că artista a avut o relație cu Kaitlynn Carter imediat după separarea de acesta. Acum, Miley are o relație cu Cody Simpson, iar Liam Hemsworth a fost văzut în compania actriței Maddison Brown.

Se pare însă că Miley nu este deloc afectată de noua relație a fostului ei soț. „În acest moment, Miley este atât de fericită cu Cody, așa că nu este foarte atentă la Liam și Maddison, deoarece ea știe că (el) este trecutul”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife.

Liam era mai conservator decât Cody și ea realizează că acum, fiind mai matură, s-a schimbat. Este foarte fericită cu Cody. Este în siguranță și este ușor pentru ea. Îl știe pe Cody de ani de zile și familia ei îl cunoaște de când erau copii. Ea și Cody au o istorie. Este un lucru complet diferit pentru ea față de Liam și ei se distrează împreună, iar acesta este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.