Ce crede Liam Hemsworth despre noua relație a lui Miley Cyrus cu Cody Simpson

0

De la anunțarea despărțirii, Miley Cyrus a avut o relație de aproximativ o lună cu Kaitlynn Carter, iar acum formează un cuplu cu cântărețul Cody Simpson.

Publicația Us Weekly a obținut câteva informații despre ce crede Liam Hemsworth despre noua relație a lui Miley Cyrus cu Cody Simpson, iar E! are mai multe detalii despre surprinzătorul nou cuplu format din Cyrus și Simpson.

Potrivit unor surse citate de Us Weekly, Liam Hemsworth nu are nicio problemă cu noua relație a lui Miley. „El vrea tot ceea ce este mai bun pentru ea – chiar dacă asta înseamnă că nu este vorba de el”, a declarat sursa. Mai mult decât atât, se pare că Liam Hemsworth se gândește că a venit momentul ca și el să treacă peste despărțire și să se întâlnească cu alte persoane. „În acest moment nu are o relație, dar este deschis către posibilitatea unei noi relații”, a mai completat sursa.

Relația dintre Cyrus și Simpson evoluează destul de repede, după ce săptămâna trecută cei doi au fost văzuți sărutându-se. Miley i s-a adresat lui Cody cu apelativul „iubitul meu” prin intermediul unei imagini…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.