Ce crede cu adevărat Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez, despre logodna ei cu Alex Rodriguez

0

Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez, este „extrem de fericit pentru aceasta”, după ce ea a anunțat public că s-a logodit cu Alex Rodriguez, a declarat o sursă citată de Hollywoodlife.

„Atât de mulți fani i-au felicitat pe cei doi pentru logodnă, încât până și Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez, a reacționat la aflarea știrii. Marc este extrem de fericit pentru Jennifer”, a declarat o sursă apropiată artistului. „Copiii îl iubesc pe Alex și asta este tot ceea ce contează pentru el”.

Faptul că Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, s-a logodit cu Alex Rodriguez, 43 de ani, nu este chiar o surpriză, pentru că fanii artistei sperau ca Alex să facă acest pas important, mai ales că au demonstrat în numeroase rânduri cât de fericiți sunt împreună și cât se iubesc. „J.Lo și Alex au o relație cu adevărat puternică. S-au înțeles perfect încă de la început. Sunt mai fericiți și mai îndrăgostiți decât oricine își poate imagina”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Jennifer Lopez a spus da pentru a patra oară – anunțul a fost postat aproape simultan pe conturile de Instagram al vedetei și al partenerului său, fostul jucător profesionist de baseball Alex Rodriguez, cu care artista…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.