Ce crede cu adevărat Anna Wintour despre rochia de mireasă purtată de Meghan Markle

0

Anna Wintour a dezvăluit întregii lumi ce crede cu adevărat despre rochia de mireasă purtată de Meghan Markle. Aceasta a răspuns întrebării despre Ducesa de Sussex în cadrul unui episod din seria video numită „Go Ask Anna”.

Astfel, Anna Wintour a răspuns întrebărilor unor persoane pe care nu le-a întâlnit niciodată și, o femeie întrebat-o ce crede despre Meghan Markle.

Wintour a vorbit despre rochia aleasă de Ducesa de Sussex, considerând-o a fi o alegere genială.

„A fost sofisticată. A fost chic. A fost matură. A fost creația unui designer englez care lucrează pentru o casă de modă franțuzească, ceea ce într-un fel a fost un mod de a transmite un mesaj lumii: ‘Da, provin din altă parte, dar aparțin’” (acestui loc, n.r.), a spus aceasta.

Editorul de modă nu a lăudat doar ținuta „fantastică”, ci și faptul că Meghan a ales să meargă singură către altar. Aceasta a pășit singură în biserică, fiind întâmpinată ulterior de Prințul Charles, care a ținut locul tatălui ei, Thomas Markle.

Anna Wintour a apreciat și apariția Doriei Ragland, mama Ducesei de Sussex, spunând că fotografia acesteia din St. George’s Chapel a fost „o inspirație pentru atâtea femei și atâția bărbați din întreaga lume”.

Ea a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.