Ce copii frumoși are Alina Pușcaș. Cu cine i-au spus că seamănă

0

Alina Pușcaș a publicat, pe contul săiu de Instagram, o fotografie în care apare alături de partenerul său de viață și de cei doi copii ai lor. Micuții au fost cei care au atras imediat atenția. Blonzi, cu părul lung și chipuri de îngerași, Alexandru și Melissa sunt drăgălășenia întruchipată.

Internauții s-au grăbit să o felicite pe Alina Pușcaș pentru familia frumoasă pe care o are, dar i-au și spus cu cine cred ei că seamănă mai mult cei mici:

„Sunteți toți frumoși, însă cea mică este de-a dreptul „mortală””, „Ce familie frumoasă!”, „Unul seamănă cu tine, unul cu soțul tău”, „Deci nu știu, dar tu unde erai… că seamănă leit cu tati amândoi. Sunteți delicioși toți patru”, „Băiețelul mai aduce un pic cu ea, dar fetița e tati toată”.

În 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. Despre Alina Pușcaș s-a spus de curând că ar fi însărcinată cu cel de-al…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.