Ce caută lumea pe Google atunci când vine vorba de Mihai Trăistariu

0

„Verificam ceva, așa că am dat și eu o căutare pe Google cu cuvintele „Mihai Trăistariu”. Instantaneu îți apare topul căutărilor pe Google cu acea expresie! Practic, ce caută mai întâi lumea când vine vorba de mine. Uitați-vă și voi ce apare în top 10 căutări pe Google „Mihai Trăistariu”. Iubită, 21, vârstă, înălțime, paradisio, 2018, instagram, eurovision, la te cunosc de undeva, biografie. Pe unele căutări pot să le-nțeleg, dar pe altele deloc. Ce caută, dom’le, „21”în topul căutărilor?”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Recent, Mihai Trăistariu a încălțat pentru prima dată pantofii cu toc sâmbătă, la Te cunosc de undeva!’, când se transformă în celebra soprană Maria Callas. Până să intru pe scenă, am mers în culise vreo două ore încontinuu cu acei pantofi cu toc cui, de 8 centimetri. Trebuia să merg încet, ca să nu mă dezechilibrez și să cad. Într-un final, am reușit să mă descurc destul de bine’, spune Mihai Trăistariu.

Citește și

Ion Iliescu neagă declarațiile făcute pentru Le Figaro: „Nu cred că avem în faţă un fake news, ci un act de război mediatic”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.