Ce cadou amuzant le-au făcut Ashton Kutcher și Mila Kunis prietenilor cu ocazia Crăciunului

0

Vinerea trecută, Dax Shepard a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de Ashton Kutcher, bun prieten și coleg, ținând de-o parte și de cealaltă cadoul de Crăciun pe care cuplul l-a trimis lui Dax și soției lui, Kristen Bell – o perdea de duș cu fotografia celor doi actori, Ashton și Mila.

„Ce cadou generos de Crăciun din partea familiei Kunis-Kutcher. O perdea superbă de duș pentru baia de la mansardă”, a scris Shepard. Kutcher și Shepard joacă împreună în cel de-al treilea sezon din „The Ranch”, apărut recent pe Netflix. Însă cei doi se cunosc de foarte mult timp – Shepard a jucat alături de Kutcher în serialul „Punk’d” la începutul anilor 2000. Kristen Bell a apărut, de asemenea, într-un episod.

Mai mult decât atât, Shepard a fost unul dintre regizorii comediei în care a jucat Kutcher, „Brother’s Justice”. Mila Kunis și Kristen Bell s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmelor „Bad Moms”, din 2016, sequel-ul „A Bad Moms Christmas”, din 2017, dar și în pelicula „Saving Sarah Marshall”, în 2008.

Citește și:
Cum să faci cele mai utile, emoționante și accesibile cadouri de Crăciun?

Foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.