Ce cadou a primit Prințul Harry pentru fiul său, Archie Harrison | Străine, Vedete

0

La trei zile de la nașterea bebelușului său, Prințul Harry s-a întors la îndatoririle regale și a plecat în Olanda, la Haga, acolo unde a participat la deschiderea evenimentului sportiv Jocurile Invictus. Vizita era programată să înceapă miercuri, timp de două zile, dar fericitul tătic a anunțat că planurile s-au schimbat pentru că Meghan Markle urma să nască, potrivit Libertatea.

Nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii nu a dat deloc semne de oboseală după venirea pe lume a bebelușului său, ci dimpotrivă, a părut mai energic ca niciodată. Acesta a urcat pe scena evenimentului, unde a primit un cadou special pentru fiul său, Archie Harrison. Când a văzut că pe body-ul pentru bebelușul nou-născut era inscripționată sigla „Invictus Games”, Prințul Harry a zâmbit larg și s-a declarat încântat de obiectul vestimentar.

„Este minunat”, a exclamat el, mulțumind pentru cadoul adorabil.

Acesta a mai primit o jucărie cu sunet pentru bebeluși de la un copil de șapte ani, Daimy Gommers, al cărui tată și-a pierdut un picior într-un accident cu parașuta, conform news.com.

Chiar dacă Ducele de Sussex și-a reluat atribuțiile regale și a fost nevoit să plece departe de casă, gândul i-a rămas la Archie Harrison. Prințul Harry a fost văzut purtând la un moment dat în timpul evenimentului o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.